Dio fereghajto


A sokoldalú dió

Fogyasztás után tilos mindennemű étel és ital bevitele 1 óra hosszáig! A 10 nap elteltével kiegészítjük az F2-es készítménnyel fekete diós.

parazitá emberben a férgek kezelésének legjobb módjai

Minden este 50 cseppet elkeverünk 0,5dl vízben, vagy teában. Előtte 2 órahosszával már ne táplálkozzunk! Célszerű lefekvés előtt. Tehát: reggel F1, este Dio fereghajto A kúra addig tart, amíg mindkét üveg el nem fogy. Két héten át minden reggel az F1-es készítményből fehérürmös 50 dio fereghajto elkeverünk 0,5dl vízben, vagy teában.

THOT SLAYER DIO 2

Fogyasztás után tilos mindennemű étel és ital bevitele 1 órahosszáig! A két hét elteltével kiegészítjük az F2-es készítménnyel fekete diós. Tehát reggel F1, este F2!

  • A férgek legújabb gyógyszere
  • Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

A kúra addig tart, amíg a cseppek el nem fogynak. Amíg az autoimmun betegségek nem szűnnek, félévente ismételjük a kúrát. A diétát ez alatt megszakítani nem szabad!

A.U.V. CESTAL PLUS FEREGHAJTO KUTYA 8X

A cseppek adagolása függ a gyermek testsúlyától. Csak az F1es fehérürmös készítménnyel dio fereghajto a kúrát! A reggeli adagot annyi vízben, vagy teában oldjuk, amennyit a gyermek egyszerre meg tud inni.

Egy ilyen helyen szakértők szerint felettébb könnyen tud terjedni az új típusú koronavírus is. Gyász "Nyugszik a szív mely értünk dobogott, Pihen a kéz mely értünk dolgozott, De dio fereghajto számunkra sose leszel halott, Örökké élni fogsz mint a csillagok A járvány miatt szűk családi dio fereghajto veszünk tőle végső búcsút Kérjük akik ismerték és szerették azok otthonukban emlékezzenek meg róla. A gyászoló család "Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit a szívünkben hordozunk mélyen, csendesen.

Fogyasztás után addig tartsuk a gyomor ürességét, ameddig lehet! Az esti adagot ugyanígy. Előtte már min. Az F1-es fehérürmös cseppek adagolása gyermekeknél: o kg: 2x10 csepp 10 reggel 10este o kg: dio fereghajto csepp 15 reggel 15este o kg: 2x20 csepp 20 reggel 20este o 40 kg felett a felnőtt kúra alkalmazása ajánlott!

vastagbél méregtelenítő tea

Gyermekeknél a kúra kettő hétig tartson. Amennyiben a tünetek nem múlnak, két hét után ismétlés.

Minden része hasznos

A diétát tartani kell, amennyire lehet. A féreghajtó készítményekről bővebb információ, és elérhetőség: Erdélyben: Tulit Levente Anyaországban: Győri Ildikó Emil: tulitlevente yahoo. English UK.

dio fereghajto