Féreg szuszpenzió, Féreghajtó kutyáknak


Chabertia spp.

  1. Kosárba Drontal Puppy oral szuszpenzió kutya 50 ml Összetétel 1 ml szuszpenzió tartalmaz: Pyrantel pamoát: 14,4 mg Febantel: 15,0 mg Javallat: A szuszpenzió a kutya összes fonálférge ellen hatásos.
  2. Bejegyezve
  3. Oldaltérkép Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját.
  4. Az internetről történő információgyűjtéssel azonban óvatosan kell bánni.
  5. А они так и не починили его, - произнесла Эпонина, сидевшая возле Николь.

Í Bunostomum spp. Strongyloides spp.

Féreghajtó

Dictyocaulus Filaria A termék általában ellen hatékony Moniezia spp. A termék hatékonyan kezeli és ellenőrzi a következő Orsóférgesség: Nagy strongylidák felnőttek és vándorló lárva szakaszában S.

Benzintidazol fogékony kifejlett féreg kis strongylidák Cyathostomes.

paraziták az amoebákat az emberekben paraziták, hogyan lehet megszabadulni tőlük a fenyő

A termék is hatékony kezelésére és ellenőrzésére betokozódott nyálkahártya 3. Felnőtt és éretlen Oxyuris spp. Fenbendazolt is ovicid hatással fonalféreg tojások.

férgek gyógyszerei férgektől antihelmintikus gyógyszerek az emberi megelőzéshez

Fenbendazolt, mint egy gyógyszeres folyékony takarmány nem alkalmazható a kezelés a féreg szuszpenzió fertőzést a szarvasmarha és a juh. Ügyelni kell arra, hogy elkerüljék a következő gyakorlatokat, mert növeli a rezisztencia féreg szuszpenzió és végső soron eredménytelen terápia: A túl gyakori és ismételt alkalmazása anthelmintikumok azonos osztályba tartozó, hosszabb ideig.

Féreghajtó kutyáknak

Under adagolás, amelyek lehetnek alulbecsülése miatt a testsúly, nem helyesen a termék, vagy annak hiánya kalibrálását az adagoló ha van ilyen. Feltehetően klinikai esetek rezisztencia anthelmintikumokkal tovább kell vizsgálni a megfelelő tesztekkel pl Széklet Egg Count Reduction Test. Ahol az eredmények a vizsgálat ok erősen azt sugallják, ellenállás, hogy egy adott anthelmintikum, anthelmintikum tartozó másik farmakológiai osztály, és amelynek féreg szuszpenzió a hatásmechanizmusa kell használni.

Ellenállás benzimidazolok amely magában foglalja a fenbendazolra számoltak be Teladorsagia Haemonchus, Cooperia féreg szuszpenzió Trichostrongilus fajok kiskérődzőknél számos országban, többek között az EU-ban.

Drontal Plus flavour 10 kg

Ezért a termék féreg szuszpenzió alapján kell a helyi regionális, farm epidemiológiai adatokat fogékonysága fonálférgek és ajánlások, hogyan korlátozzák a további szelekció ellenállás anthelmintikumokkal. Ellenállás fenbendazolra jelentették cyathostomes lovaknál. Alaposan keverjük cernagiliszta elleni gyógyszerek az anyagot, majd hozzáadjuk a maradék folyadék betáplálása és ismét keverjük össze, hogy készítsen egy homogén diszperzió.

Keverjük össze féreg szuszpenzió gyógyszeres takarmány alaposan beadás előtt például gördülő a dob vagy a hordó.

Információk

Féreg szuszpenzió a testsúly a lehető legpontosabban kiszámítása előtt az adagot. Intenzív vagy helytelen használatának féreghajtó adhat okot ellenállást.

A kockázat csökkentése érdekében, adagolási programokat kell vitatni az állatorvos. Ii a különleges óvintézkedések által hozandó kezelését végző személyre termék az állatoknak Közvetlenül érintkezik a bőrrel kell a minimumra. Megfelelő védőruházatot kell viselni, beleértve vízhatlan gumikesztyű.

féreg szuszpenzió

Használat után mosson kezet. Vemhes kancák és fiatal csikók is biztonságosan kezeljük fenbendazollal a terápiás dózisokban. Csak szájon át adható.

NaturalSwiss Videók - A gyomorban élő paraziták

Nem diéta előtt van szükség, vagy a kezelés után. Annak biztosítása érdekében, beadása megfelelő adagot, a testsúly kell meghatározni lehető legpontosabban; pontosságának adagoló ellenőrizni kell. Szarvasmarha és lovak: Szájon át 1 ml készítmény per féreg szuszpenzió kg testsúly.