Féregkészítmények károsak


féregkészítmények károsak a legjobb gyógyszer férgek számára felnőtteknél

A metasztatikus prosztatarákban szenvedő férfiak herékének orchiectomia eltávolítására irányuló műtéti kasztráció a kóros mellékhatásokkal féregkészítmények károsak alacsonyabb kockázattal jár együtt azokkal féregkészítmények károsak férfiakkal szemben, akik gonadotropin-felszabadító hormon agonista GnRHa terápiát végeztek, a JAMA Oncology által online közzétett cikk szerint.

Az utóbbi 50 évben a metasztatikus prosztatarák PCA kezelésében sarokköveként az androgén-deprivációs terápia ADTamelyet sebészi féregkészítmények károsak orvosi kasztrálással érünk el.

A kétoldalú orchiectomia használata azonban csaknem megszűnt az Egyesült Államokban, kozmetikai és pszichológiai problémák miatt. Féregkészítmények károsak hat mellékhatás: minden törés, perifériás artéria betegség, vénás thromboembolia, szívproblémák, cukorbetegség és kognitív rendellenességek. A tanulmány szerint a műtéti kasztráció az orchiectomiával összefüggésben a csonttörések, a perifériás artéria betegségek és a szívbetegségekkel kapcsolatos komplikációk alacsonyabb féregkészítmények károsak jár együtt, mint a GnRHa-val végzett orvosi kasztrálás.

féregkészítmények károsak

Nem találtunk statisztikailag szignifikáns különbséget az orchiectomia és a GnRHa között a cukorbetegség és a kognitív rendellenességek között. A GnRHa-val kezelt férfiak 35 hónapos giardia antigen screen annál hosszabb ideig voltak a féregkészítmények károsak kockázata a repedés, a perifériás artéria betegség, a vénás thromboembolia, a szívbetegségekkel összefüggő szövődmények és a diabetes tekintetében.

A szerzők megjegyzik a tanulmány korlátait, elsősorban visszamenőleges tervét, amely történelmi adatokra támaszkodik.

hogyan lehet eltávolítani a férgeket a gyomorból a férgektől származó tabletták olcsók

Szerkesztőség: Vegyi vagy sebészeti kasztrál - ez még mindig fontos kérdés? A PCA-val kezelt orvosoknak féregkészítmények károsak kell ismerkedniük azzal, hogyan lehet ezeket a szövődményeket megelőzni és kezelni … A Sun és munkatársainak jelenlegi cikkében a már vitatott vita és a visszatérítési kérdések által okozott hanyagság növeli az üzemanyagot.

Érdekes Cikkek.

féregkészítmények károsak