Giardia katt


Leírás Leírás A papayát — főként a giardia katt országokban — giardia katt régi idők óta féregűzőként használják embernél és állatnál egyaránt. Az utóbbi időben egyre ismertebb szer a természetgyógyászatban.

széles szalagok enni bél az antihelmintikus szerek jók

Számos előnyös tulajdonsága miatt a belek erősítésére és gyulladásokra ajánlják. A papaint a papaya magjából és a levéből nyerik ki úgy, hogy az éretlen gyümölcs héját bemetszik. A tudósok már a Ez egy úgynevezett proteolitikus enzim, amelynek fehérjebontó hatása van.

férgek tünetei felnőttként, hogyan kell kezelni

A papain fehérjebontó hatása által természetes védelmet jelent a bélparaziták ellen, mint amilyenek a férgek, giardia katt giardia élősködők okozta fertőzés, valamint a bélben élősködő ostorosok, amelyek alapvetően fehérjéből állnak giardia katt amelyeket a papain elpusztít. A papain ezenkívül segíti a fehérjék emésztését, optimalizálja a belek állapotát, erősíti az immunrendszert és gazdag A-B5- C- és E-vitaminban, béta karotinban, magnéziumban, káliumban és ballasztanyagokban.

Dog and Cat Owner's Guide: Giardia

A vegyi anyagok alkalmazása ezáltal — és az állatorvossal való egyeztetés alapján — csak nagyon szükségszerű esetekre korlátozható. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy a papain természetes béltisztításra alkalmas és nem helyettesíti a kémiai féregűző szereket. A papain étrendkiegészítő, nem gyógyászati készítmény.

paraziták az állatok belsejében dr. oz paraziták mutatják

Gyógyulást nem ígérhetünk, mert a jogszabályok szerint állateledelnek nem lehet gyógyhatása. Akut panaszok esetén forduljon állatorvoshoz. Írja meg véleményét!

paraziták a has kezelésében