Giardia kitten. Ferdocat gél, paszta--egyszerű féregtelenítés, könnyű használat!


giardia kitten

Bounty az első import hóbengáli kandúr az országban, melynek köszönhetően új és minőségi vérvonalú giardia kitten kiscicákat képes nekünk eredményezni. Ő egy csodaszép és giardia kitten színes jegyű nyílrozettás hóbengáli kandúr, a vérvonalában rejlő fekete és faszén gének hagyatékaként, magas és hosszú, izmos testfelépítése, erős lábai, hatalmas mancsai, nagy kerek feje és széles erős állkapcsa tekintélyt parancsoló, azúrkék szeme, puha, sűrű és extra rövid bundája pedig elragadóvá varázsolja.

Macskák Tritrichomonas foetus fertözése: diagnosztika és gyógykezelés

Jelleme igazán lehengerlő, szeretet éhsége szinte csillapíthatatlan irányunkba, teljesen "Anyafüggő", de mindemellett imádni valóan erőszakos és önfejű is egyszerre, hangos és határozott véleménye van mindenről, a többi cicával szemben igen domináns, egyértelműen ő az alfahím a cica családban, még a nőstények közül sem tűr meg bárkit, azonban egyenesen rajong a fiatal cicalányokért. Giardia kitten igazi macho pasi!

giardia kitten helmint kezelési tabletták

Köszönjük szépen Marta, hogy egy ilyen szeretni való cicát kaphattunk tőled! Ő szintén neves kanadai vérvonallal rendelkezik, akárcsak Gemma és Mira cica, így velük szeretnénk megalapítani színvonalas rozettás irányzatunkat.

Shadow bundájának színárnyalata giardia kitten hűvös arany, hatalmas fánk rozettái fekete kontúrja csodás kontrasztot fog adni majd giardia kitten.

les parasites complet

Szőre tömött és gyönyörűen csillogó, testalkata giardia kitten és robosztus, mancsai óriásiak, profilja tökéletesen egyenes, mandulavágású szemei pedig borostyán színben pompáznak, megjelenése rejtélyes vadságot sugároz.

Természete kicsit félénk és bizalmatlan az emberekkel szemben, kizárólag más cicák társaságában képes létezni, teljes beleéléssel és hangos nyávogással kísérve tud giardia kitten, ha véletlen egyedül marad, nagyon kedves és odaadó legjobb barátja, Cyrus iránt, egyáltalán nem tekintik egymást riválisnak, a lányokkal szemben pedig türelmes és higgadt, csak kedvesen udvarol és kivárja, amíg elnyeri szerelmüket, abszolút elfogadja az alárendelt szerepet is az idősebb nőstényektől.

Igazi nagy maci!

giardia kitten

Rengeteg köszönettel tartozunk Ivonne, hogy miénk lehetett ez a csodás cica! Cyrus tökéletes ötvözete lett Bounty és Giardia kitten megjelenésének, erős, magas és hosszú testalkatát, hatalmas mancsait, bundájának színgazdagságát apukájától, míg selymes és ragyogó szőrét, magas homlokát, erős bajuszpárnáit és állát anyukájától örökölte.

bélféreg elleni gyógyszer vény nélkül embernek

Temperamentumát tekintve abszolút nem jellemző rá a dominancia, sőt rendkívül társaságigénylő legyen az ember vagy a többi cica, oly annyira, hogy legjobb barátja Shadow cica lett, bár legszívesebben mégis csak a giardia kitten társaságában érzi jól magát, giardia kitten könnyen alkalmazkodó, nagyon kedves és hízelgős, imád az ágyban hemperegni, elhalmoz minket puszikkal, nem győzi kifejezni háláját, hogy velünk maradhatott.

Ő a lányok számára megálmodott kedves pasi!

giardia kitten

Utoljára frissítve: