Giardiasis tabletta. bacsbokodi-peca.hu - Milyen problémákat okozhatnak kutyája férgei és hogyan védheti meg kedvencét ellenük?


Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására.

giardiasis tabletta

Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl.

drontal plus dose for giardia

Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg.

Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen giardiasis tabletta kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

Diéta hasmenés idejére A fertőzés kiváltó oka a Giardia lamblia újabb nevén Giardia intestinalis nevű egysejtű, amely jellemzően víz vagy szennyezett élelmiszer közvetítésével jut be az emberi szervezetbe. A kórokozónak kétféle alakja van, az egyik ciszta, a másik vegetatív alak.

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. Giardiasis tabletta teszt giardiasis tabletta immunkromatográfia elvén alapszik.

 1. Milyen problémákat okozhatnak kutyája férgei és hogyan védheti meg kedvencét ellenük?
 2. Az utazó maga is felmérheti állapota súlyosságát.
 3. A férgek fertőzőek
 4. Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika

Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel.

 • Parazita férgek jelei
 • Létrehozva:
 • A férgek gyermekeiben megelőzés céljából
 • Paraziták kezelése Surgut
 • Ferdocat tabletta 20db mg
 • Pinworm fertőzés
 • Giardia-fertőzés (giardiasis)

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi giardiasis tabletta lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg.

A bűnös a Giardia duodenalis nevű egysejtű parazita illetve a különböző változatai a giardia 7 tagú "családjának", akiket A-tól G-ig az abc betűi segítségével különítenek el egymástól. A Giardia világszerte elterjedt és gyakorlatilag bárhol előfordulhat, így akár azzal is összeszedheti a kutyánk, macskánk, akár ha egy giardiával szennyezett pocsolyából iszik. De ugyanígy terjeszthetik könnyedén a kisállatok egymás között vagy akár mi, emberek is megfertőződhetünk giardiasis tabletta.

Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív. Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

 • Oldaltérkép Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját.
 • Férgek heringkezelésben
 • Giardiozis 1.
 • Férgek gyermekektől, honnan származnak férgek
 • Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség
 • A bélféreg fertozo
 • Gyógyszerek férgek férgek eltávolítására
 • Horváth Balázs, általános orvos Az egysejtű élősködővel fertőzöttek fele tünetmentes, gyermekek esetében azonban szinte mindig tapasztalhatóak a tünetek.

Fagyasztani giardiasis tabletta szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót.

baktériumok által okozott baktériumok paraziták bél giardiasis

A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le.

Navigációs menü

Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik giardiasis tabletta. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni.

a férgeket kiüríti a testből

Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni.

Giardia-fertőzés (giardiasis)

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben.

Giardiasis - Giardia Lamblia

Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

vizi fergek cernagiliszta a huvelyben

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt.