Méregtelenítő pótkocsi, Pótkocsis traktorral indul nyári turnéjára a délvidéki Tanyaszínház


Pótkocsis traktorral indul nyári turnéjára a délvidéki Tanyaszínház 21 júl.

méregtelenítő pótkocsi

Elsősorban azokra a vidéki településeken lépnek fel, melyekre a színházi idényben nem jutnak el az előadások, hiszen nincs azok befogadására alkalmas terem. Idén ősbemutatót tartanak, Gyarmati Kata: Mérföldkő című darabját viszik el 26, többségében bánáti településre.

  • Leginkább a sokat tejelő teheneket fenyegeti a deoxinivalenol mikotoxin DON negatív hatása a minőségre és a komponensek hozamára nézve.
  • Férgek és paraziták készítményei emberben

A szerző az újvidéki színház dramaturgja és a Tanyaszínház méregtelenítő pótkocsi írta a színművet. A délvidéki vándortársulatot ban fiatal színészek, rendezők és színinövendékek alapították, többek között Hernyák György rendező és Kovács Frigyes színész, akikhez később az azóta elhunyt Soltis Lajos is csatlakozott. A bemutatók színhelye hagyományosan Kavilló, innen indulva valaha csacsifogatos ekhós szekérrel, manapság traktor által vontatott pótkocsival járják be a Méregtelenítő pótkocsi és Bánát vidékét, falvait.

parazita angolul

Az egyesület évente változik, tagjai végzett, de pályakezdő színészek mellett főiskolások és középiskolások. A Tanyaszínháznak ma már tagja méregtelenítő pótkocsi és több mint előadást mutatott be, amelyeket félmillió vidéki néző látott. A Kárpát-medencében egyedülálló társulat vendégszerepelt már a szlovéniai Muravidéken, Méregtelenítő pótkocsi magyarlakta településein és Magyarországon is, de a Tanyaszínház elsődleges célja elvinni a vajdasági falvakban élőkhöz a színházi élményt.

méregtelenítő pótkocsi

A méregtelenítő pótkocsi működő színház óta civil nonprofit szervezetként működik, magyarországi és vajdasági támogatásokból tartja fenn magát. Az előadásokra belépődíjat nem szednek, a méregtelenítő pótkocsi maguk döntik el az előadás végén, hogy mennyivel segítik a társulatot.

Az igen! Petrezselyem betakarítástól a trágyaszórásig mindent (is) tud ez a pótkocsi!

Két hónap alatt összesen mintegy 15 ezer néző kíváncsi az előadásokra. A Tanyaszínház Méregtelenítő pótkocsi észak-bácskai településen a tanyaszínházasok hét objektumból álló művésztelepet szeretnének felépíteni - írta az MTI. Fotó: vajma.

új gyógyszerek a férgek számára