Paraziták kecsketabletták


This page is hosted for free by cba. Are you the owner of this page?

Adagolás, alkalmazás, hatástartósság: Az állat paraziták kecsketabletták megfelelő mennyiségű permettel cm távolságból fújja be a kutya vagy macska bőrét, paraziták kecsketabletták, úgy, hogy azt enyhén nedvesítse be.

A termék főleg paraziták kecsketabletták fülek, a has, a far és a hajlatok tájékára, a külső élősködők jellemző megtelepedési helyére jusson.

  • A próféta féregének kezelése a férgektől
  • A babézia, babéziózis, valamint kutyamalária néven is ismert betegséget a kutyákban egy vérben élősködő egysejtű parazita protozoona Babesia canis canis okozza.
  • Féreg parazita egy tabletta
  • Tiszta paraziták gyógyszerek
  • A tetvek.

Hatástartam paraziták kecsketabletták alkalmazás után legfeljebb egy hét. Eltarthatóság és tárolás: 18 hónapig eltartható, az eredeti csomagolásban, 25°C alatti hőmérsékleten tárolható.

Szerző: Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus Paraziták Horogféreg Ancylostoma duodenale Az emberi horogféreg két nematóda hengeresféreg fajtára osztható, az Ancylostoma duodenale és a Necator americanus. Kifejlett nőstény egyedek méretei: mm A.

Fagytól védve, magas hőmérséklettől és gyújtóforrásoktól távol tartandó. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol kell paraziták kecsketabletták.

Fejtetű, rühatka, bolha, ágyipoloska, bélféreg stb? Téged is megtámadtak?

Allergiás reakciót válthat ki. EUH Kérésre biztonsági adatlap kapható.

paraziták kecsketabletták hogy adjon e gyermeknek féregtablettákat

Gyermekektől elzárva tartandó. P Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.

baktériumvírusok gombák és paraziták által okozott betegség szurke féreg

P A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges alkalmazásra.

Állatvédő Egyesület

Nyílt bőrsérülés esetén ne használja a terméket. Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén mossa le az állat bőrét és ismételten ne alkalmazza a terméket. Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.

giardia bloody stool

Kiszerelési egységek: ml pumpás PE flakonban Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Nem Elsősegélynyújtás: Belégzés estén: Vigyük a sérültet friss levegőre.

Bőrrel való érintkezés esetén: Alaposan mossa le az érintett bőrfelületet szappannal és vízzel.

paraziták kecsketabletták feregtelenito paszta

Viszketés, bőrpirosság esetén kérje ki orvosa tanácsát. Szembe jutás esetén: Öblögesse legalább 5 percig a szemet a szemhéjak széthúzása és szemgolyó mozgatása közben.

paraziták kecsketabletták

Távolítsa el az esetleges kontaktlencséket és folytassa az öblögetést. Panasz estén forduljon szemész szakorvoshoz.

Lenyelés esetén: Azonnal öblítsük ki a szájat bő vízzel és igyunk pohár vizet. A biocid termék használata előtt olvassa el étel a giardiasishoz biztonsági adatlapot.

Élősködők, Paraziták Elleni Szerek Macskáknak

Hulladékkezelés: A nagy mennyiségű kiömlött terméket inert folyadékfelszívó anyaggal kell felitatni, összegyűjteni és elzárva, felcímkézve tárolni a megsemmisítés előtt. A termék csomagolóanyagát, maradékát és hulladékát a hatályos helyi rendeletek szerint kell ártalmatlanítani.

paraziták kecsketabletták contoh nemathelminthes dan peranannya

Környezetvédelmi előírások: Gátoljuk meg a termék szétfolyását, akadályozzuk meg, hogy felszíni víztestekbe, talajba, csatornarendszerbe, lefolyóba, vízelvezetőbe.