Pinworm hélix. Electro Harmonix Worm Modulation Multi FX – Thomann Magyarország


Verderpro Csigaszivattyúk Verderpro Csigaszivattyúk A csigaszivattyút a as években fejlesztették ki és azóta egyre több területen alkalmazzák.

pinworm hélix giardia copil 1 an

Ideális megoldás a berendezés gyártóknak, mert teljesítmény és nyomástartományához viszonyítva kedvező a beszerzési ára.

Kapacitása független a közeg viszkozitásától, és a fordulatszámmal arányosan változik. Önfelszívó, önzáró és a szállítás iránya a rotor forgásirányának megfelelően változtatható.

Mindenféle folyadékot továbbít, de koptató vagy az állórészt elasztomert duzzasztó közegek esetén figyelni kell a kiválasztásra, különben igen magas karbantartási költséget produkálhat. Az alapszivattyú mellett kínálunk olyan modelleket, melyeket feladatorientáltan optimalizáltak.

pinworm hélix a kerekes és a pinworms parazitái

A biztonságos üzemvitelhez számos opció rendelhető, úgymint szárazon futás védelem, tengelytömítés öblítések, túlnyomás védelem, stb. Helytakarékos szivattyú is kapható.

pinworm hélix a kórokozó giardiasis formája

How do Verderpro progressive cavity pumps work? A progressing cavity PC pump employs a positive displacement principle. A typical PC features a suction inlet which feeds into an elongated casing.

féreg necatorózis

Within this casing sits a helical 'worm' rotor and stator assembly. The rotor helix is shaped off-set to the stator creating cavity spaces in the assembly which are formed by temporary seals as the rotor contacts the surface of the stator.

As the rotor begins to move in an eccentric pinworm hélix, the cavities form, draw in product and are 'progressed' along the pinworm hélix and the product is expelled through the discharge port.

fergek a huvelyben