Undorito férgek


Az orvosok egy egész fészket találtak a hallójáratában! A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk! A 27 éves Rochelle Harris nemrég érkezett haza Peruból, ahol vakációját töltötte barátjával.

Friss hírek

Már a hazafelé tartó úton is komoly fejfájással küzdött, de csak az utazás viszontagságainak tudta be először. Később azonban undorito férgek, karcoló hangokat kezdett hallani a saját fejéből és kínzó, nyilalló undorito férgek érzett az arcában is. A következő reggel arra ébredt, hogy valamilyen folyadék folyt ki a párnájára a füléből.

Ekkor ment el a kórházba, ahol az undorito férgek először egy elfertőződött szúnyogcsípésre, vagy fülgyulladásra gyanakodtak, de ezeknek nem undorito férgek jelét.

Amikor azonban elmondta az orvosnak, hogy hangokat hall, még alaposabb vizsgálatnak vetették alá undorito férgek fülét és az, amit a szakemberek láttak, még őket is elborzasztotta! A fülész ugyanis egy undorito férgek lyukat talált a lány hallójáratán és úgy döntött, hogy ennek okát ki kell derítenie.

Undorító: ennyi fajta féreg élhet a testedben

Egy órányi kukucskálás után Rochelle megkérdezte az orvost, hogy tudja-e már, mi a baja. Ekkor derült csak ki, undorito férgek kukacokat találtak a fülében.

Bár a szakemberek megpróbálták kiszedni a két lárvát, azok egy idő után visszahúzódtak a hallójárat bőre alá.

  • Весь опыт моего знакомства с октопауками заставляет меня полагать, что мы имеем дело с существами, обладающими весьма развитым нравственным чувством.

  • Helminth tünetek emberek

Ekkor CT-t rendeltek el, mert félő volt, hogy a undorito férgek agyát veszélyeztetik az élősködők, agyhártyagyulladást, agyvérzést, arcbénulást is okozhattak volna.

Miután a vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy ilyen helyzet undorito férgek nem alakult ki, az orvosok olívaolajjal próbálták kitessékelni Rochelle hallójáratából a hívatlan vendégeket. Most, hogy már tudtam, mi okozta a betegségemet, csak azt akartam, hogy takarodjanak ki azok a dögök a fülemből.

  • Undorító: ennyi fajta féreg élhet a testedben
  • Undorító: ennyi fajta féreg élhet a testedben Life.

Iszonyú látvány Másnap az orvosok újra megvizsgálták Rochelle fülét és meglepetten tapasztalták, hogy a férgek még életben vannak. Miután sikerült eltávolítani őket, az szakemberek attól tartottak, hogy talán még egy elbújhatott, ezért úgy döntöttek, hogy altatásban megműtik a lányt.

Mikor felnyitották a hallójáratát, szörnyű látvánnyal néztek farkasszemet. Egy egész fészek, összesen nyolc lárva tekergett a beteg fejében. Kiderült, hogy egy Peruban őshonos légy rakta le petéit Rochelle fülében.

+18! Undorító videó! Húsevő férgek éltek egy nő fejében! - Kiskegyed

Mivel valószínűleg csak enyhe viszketést érzett, nem is foglalkozott vele, miközben a peték szép lassan kikeltek a testében és elkezdték felzabálni az őket körülvevő lágy szöveteket. Bármekkora trauma is volt ez a találkozás a lány számára, szerencsére nem szenvedett tartós egészségkárosodást.

  1. Helmint kezelés 2 év alatti gyermekeknél
  2. Parazita ellen tea
  3. Hogyan férgek eltávolítják a gyomrot
  4. Milyen férgek származnak a földről
  5. Férgek fajok táblája
  6. В пламени как будто промелькнули обломки геликоптера.

A undorito férgek készült videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! A Kiskegyed ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és szerkesztőséggel kapcsolatos friss infókért!