Féreg injekció. Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt


Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.

Szívférgesség - csak egyszerűen

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén.

féreg injekció féreg eltavolitasa

A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén. Köszönjük a türelmét és a megértését.

Ebben a tájékoztatóban, féreg injekció városban élő kutyák legfontosabb belső élősködőiről szeretnénk áttekintést adni. Valóban többféle féreg is okozhat fertőzést a kutyámnak? Igen, számos parazita faj gazdája lehet a kutya. A fertőzést okozó leggyakoribb féregfajokat a következőképpen csoportosíthatjuk: Fonálférgek : orsóféreg Toxocara canisostorféreg Trichuris vulpiskampósféreg Ancylostoma caninum Galandférgek: uborkamagképű galandféreg Dipylidium caninumegyéb galandféreg fajok Echinococcus, Taenia Okozhatnak ezek a férgek súlyos betegséget a kutyámnak? A belső élősködők által okozott probléma súlyosságát több tényező befolyásolja.

A kényelem, széles spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység.

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol féreg injekció ad 1 ml. IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje féreg injekció ivermektin egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 féreg injekció.

Valóban többféle féreg is okozhat fertőzést a kutyámnak?

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek. Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis.

Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában.

Az internetről történő információgyűjtéssel azonban óvatosan kell bánni. A számos szakmailag korrekt állatorvosi honlap mellett sajnos számtalan olyan weboldal is elérhető néhány kattintással, amelyek tartalma kifogásolható. A téves információk félrevezethetik az állattulajdonosokat, olykor felesleges aggodalmat válthatnak ki egyes betegségekkel vagy tünetekkel kapcsolatban. Honlapunk e rovatában igyekszünk közérthető, világos válaszokat adni féreg injekció állattulajdonosokat gyakran foglalkoztató kérdésekre. Az oldalt újabb és újabb témákkal folyamatosan bővítjük.

Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés. Használjon steril eszközök.

Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk?

A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon. Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa. Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben.

Féreg injekció a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

féreg injekció gyurusférgek idegrendszere

Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter féreg injekció GABA. A biztonsági határ vegyületek esetén ez az féreg injekció annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Figyelem: 1.

Sütik használata

A kezelt birka tilos féreg injekció élelmiszerben használható féreg injekció harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2. Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, féreg injekció fogyasztásra.

Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1. Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba.

Fejfájást okoz a féregnek a szaporodás

Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően. Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető.

  • Ascaris tojás a székletben
  • A kutya férgessége, a féreghajtók és a féreghajtás | Dr. Pallagi Attila állatorvos
  • Frommectin injekció
  • Fejfájást okoz a féregnek a szaporodás
  • Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott.
  • bacsbokodi-peca.hu - Féregtelenítés

Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek. Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció.

hogyan lehet megtisztítani a parazita gyógyszereket

Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

Féregtelenítés

Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.