Férfi parazita


Ritka agyfertőzés ütötte fel fejét Hawaiin Három hónapra kórházba került férfi parazita James Michael nevű brit férfi, akinek váratlanul lebénultak a lábai. A kellemetlenség előzménye, hogy Michael az afrikai Malawi-tóban fürdött két éve egy barátjával, ekkor történhetett, hogy egy parazita férkőzött be a testébe a nyaralás alatt.

hatékony gyógyszer férgek ellen felnőttekben férgek megelőzése a gyermekek vaskészítményekben

Férfi parazita kellemetlenebb, hogy az orvosi vizsgálatok alapján a péniszén keresztül. Michael az Afrikában töltött út után jó ideig semmi különöset nem tapasztalt, csak egy évvel később jelentkeztek a súlyos tünetek, amikor kezdte elveszteni az irányítást lábai felett.

elme kontrolláló paraziták

Az orvosoktól kapott antibiotikum sem segített abban, hogy jobban érezze magát. The creature férfi parazita up his penis and laid eggs in his body.

Ekkor már tudta, hogy kórházba kell mennie a panaszaival, ahol az orvosok fel is fedték a fertőzését, bilharziózist diagnosztizáltak nála. A szakemberek 30 százalék esélyt adtak arra, hogy teljesen felépül a betegségből.

aszcariasis a méhek kezelésében makró paraziták

Nem egészen így férfi parazita, az egész élmény szürreális és furcsa. Michael három hónapot töltött a férfi parazita tolószékben, majd az utána következő négy hónapban mankó segítségével közlekedett. A szteroidok aknét idéztek elő a testén, továbbá katéterezésre szorult.

a parazitatabletták testének tisztítása

Ugyan a gyógyszerek segítségével sikerült kiirtani szervezetéből az élősködőt, de még időre van szüksége a teljes felépüléshez. Kiemelt kép: iStock.

Péniszén keresztül mászott be a férfiba a veszélyes parazita Origo Kiderült, hogy betegségét egy, a péniszén keresztül a testbe jutott parazita idézte elő.